Matservering

AKS serverer et mellommåltid to ganger i uken hvor menyen består av hjemmelaget Thaisuppe, Gulrotsuppe, Fiskesuppe, kyllingsuppe med ris, grønnsaksuppe og Tomatsuppe- samt Spaghetti med vegetar bolognese. Vi serverer også lapskaus, fiskekakeburger, pastasalat, potetbåter med salat, pizza, Chilli sin carne med ris, fiskewrap, kremet pastagryte, grønnsakwok med ris og vegetartaco.

Vi serverer samme mat på begge baser, hvilket gjør at dersom en base går tom så kan det hentes fra en annen, og vi unngår for mye matsvinn. 

Fra og med november 2018, er vi med på initiativet KuttMatsvinn2020 som Oslo kommune skrev under på i 2017. Målet er at matsvinnet til Ullevål AKS skal reduseres med 20% innen 2020. Vi registrerer matsvinnet og iverksetter tiltak for at dette omfanget skal være minst mulig. I tillegg har vi økt andelen av økologiske produkter i vår matservering.