Matservering

AKS serverer et mellommåltid to ganger i uken hvor menyen består av hjemmelaget Thaisuppe, Gulrotsuppe, Fiskesuppe, kyllingsuppe med ris, Grønnsaksuppe, Høstgryte, Linsesuppe og Tomatsuppe- samt Spaghetti med vegetar bolognese, Pastasalat med hjemmelaget dressing, Vegetar taco med bønner og linser, Potetbåter med salat og hjemmelaget dressing, Laksewok, Langpanneomelett, Havregrøt, Pizza med mais, paprika, løk og champignon, vegetar Chilli sin carne og Fiskekakeburger med salat.

Vi serverer samme mat på begge baser, hvilket gjør at dersom en base går tom så kan det hentes fra en annen, og vi unngår for mye matsvinn. 

Fra og med november 2018, er vi med på initiativet KuttMatsvinn2020 som Oslo kommune skrev under på i 2017. Målet er at matsvinnet til Ullevål AKS skal reduseres med 20% innen 2020. Vi registrerer nå matsvinnet og iverksetter tiltak for at dette omfanget skal være minst mulig. I tillegg skal vi ha en økt andel av økologiske produkter i vår matservering.